" Geef me werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken. Confucius "

De mensen achter Consolidated Services

Consolidated Services is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in vraagstukken en oplossingen op het raakvlak van business en IT. Het bedrijf wordt bestuurd door Godfried Beek en Robbert Staal. Godfried is een zeer ervaren ondernemer die al meerdere bedrijven succesvol heeft gemaakt en Robbert is een specialist op het gebied van service management en informatie management. Hij weet als geen ander welke oplossingen toegevoegde waarde leveren voor een klant. Samen combineren zij de juiste kennis en kunde om met partners oplossingen te ontwikkelen en te onderhouden waar ú wat aan heeft.

Robbert Staal

" Ik ben altijd op zoek naar manieren om business en IT dichter bij elkaar te brengen. Al vanaf mijn studie Technologie en Beleid fascineert het mij hoe verschillend mensen tegen bepaalde materie aan kunnen kijken en hoe dat voor gigantische afstemmingsproblemen kan leiden. Ik ben er zeer van overtuigd dat de oplossingen van Consolidated Services mensen juist dichter bij elkaar brengt zodat IT weer de geoliede machine wordt die de business nodig heeft! "

Godfried Beek

Ik heb al meer dan 20 jaar ervaring als ondernemer in de ICT. Het merendeel van die periode ben ik actief geweest aan de 'beheerkant'. Ik ben een generalist en vind het leuk om vooral naar de samenhang van alle aspecten te kijken en het uiteindelijke doel dat beoogd wordt. Het begrip serviceketen omvat dan ook bijna alle aspecten die voor mij de ICT uitdagend maakt. Als je denkt een visie te hebben over serviceketens vind ik dat je kennis moet hebben van techniek, processen en organisatie van die serviceketen. Ik ben creatief en sterk in het ontwikkelen van nieuwe concepten en producten. Ik ben altijd op zoek naar vernieuwing die toevoegt. Niet om te vernieuwen maar om zaken eenvoudiger, beter of goedkoper te kunnen realiseren. Een deel van mijn tijd adviseer ik ook ondernemers en jongeren met een afstand tot de ICT-arbeidsmarkt.

Samenwerken

Consolidated Services werkt nauw samen met specialisten en leveranciers die toonaangevend zijn binnen de ITSM markt. Wij zijn van mening dat er geen concurrenten zijn zolang je bereid bent kennis en ervaring te delen. Samenwerking leidt tot nieuwe inzichten en vernieuwende producten en diensten. Wij kennen de markt, wij weten wat er speelt en kennen de spelers. Zo hebben wij direct contact met ontwikkelteams van de meest gangbare ITSM tools, werken wij nauw samen met universiteiten en andere gespecialiseerde bedrijven om het beste uit de combinatie ervaring en kennis te halen.


Visie en missie

Het IT en Service Management landschap is in beweging. Ontwikkelingen zoals cloudoplossingen, "bring your own device" en standaardisatie van applicaties nemen een grote vlucht. Mobiliteit en flexibiliteit staan centraal en IT als commodity is de slogan.

Controle over uw serviceketen is dan van essentieel belang.

Consolidated Services heeft als missie marktleider te zijn als het gaat om het leveren van advies en oplossingen die deze controle realiseert.

Consolidated Services

Adres:

Hogelandseweg 76
6545 AB Nijmegen
Gelderland, Nederland

U kunt ons bereiken op:

026 472 00 18

Support

Mocht onze site u niet de gewenste informatie bieden, dan kunt u ook per mail uw vragen via onderstaand formulier aan ons doorgeven.

Mijn vraag online stellen
Copyright © Consolidated Services 2013 | Proclaimer
Webdesign & development by: Timeless Design